ELINSTALLATIONER

ELINSTALLATIONER AV KUNNIGA ELEKTRIKER VID NYBYGGNATIONER ELLER OMBYGGNATIONER

Vi utför elinstallationer för alla typer av ändamål och åtar oss uppdrag som underentreprenör eller totalentreprenör vid nyinstallationer och ombyggnadsinstallationer.
Vi har elektriker med kompetens inom områdena bygg, tillverkningsindustri och processindustri och som behärskar styr- och reglerteknik.
Vår breda kompetens och kunskap inom många olika områden gör oss till den naturliga partnern för komplicerade och resurskrävande arbeten.
Image

Bygg & Bostäder

Bygger du nytt hus eller har planer på det? Vi installerar allt från inkommande el och elcentral till ledningar och strömuttag.

Renovering på gång? När du renoverar ditt hus är det viktigt att se över även elinstallationerna. Regler ändras och utvecklingen går framåt. Kontakta oss så får du veta hur du gör ditt hus elsäkert, driftsäkert och kostnadseffektivt.
Image

Tillverkningsindustrin

Vi utför många elarbeten inom industrin. Kontakta oss om du behöver hjälp med reparation av krossverk och generatorer samt motorstyrningar och elverk.
Image

Butiker

När du behöver renovera din butik, bygga ut eller om du ska starta upp i nya lokaler så hjälper vi dig med elinstallationerna.
Image

Restaurangbranschen

Restaurangbranchen har strikta restriktioner när det gäller elinstallationer och då vi är anslutna till de flesta av branschens organisationer vad gäller kontroll och behörigheter så kan du känna dig trygg hos oss som kund. Vi hjälper dig vid renovering, utbyggnation och nybyggnationer. Kontakta oss så berättar vi mer.
Image

Kontor

Är det dags att fräscha upp eller bygga ut kontoret? Eller är det dags att bygga eller flytta till nytt? Vi hjälper dig och ditt företag att se över vad som passar bäst i just ditt fall.

KONTAKT

Svartnäsvägen 76
946 91 Roknäs

Telefon: 070 - 669 88 85
roger@piteeltjanst.se

ÖPPETTIDER

Mån - Fre 07.00-16.00
Lör - Sön Stängt

TJÄNSTER

Elinstallationer
Elservice Bostad
Elservice Företag
Eltest

OM OSS

Vi utför elinstallationer för hem, industri och lantbruk.